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CACAU EM AMÊNDOAS

O fruto selecionado do cacau, no ponto certo de maturação, é partido e suas sementes são fermentadas, quando se transformam em amêndoas que são secas ao sol, até ficarem com umidade de, no máximo 7,5%.

COCOA BEANS

The selected fruit of the cocoa, at the right point of maturation, is broken and its seeds are fermented, when they are transformed into almonds that are dried in the sun, until they have a maximum humidity of 7.5%. 

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NIBS DE CACAU

O nibs é a amêndoa de cacau fermentada e seca que após a torra é descascada. Portando, é 100% cacau.

COCOA NIBS

Nibs are fermented and dried cocoa beans that are peeled after roasting. Therefore, it is 100% cocoa.

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LIQUOR DE CACAU

É a base do chocolate. São os grãos de cacau selecionados, torrados, descascados e moídos até se tornar uma pasta, com partículas de até 22 micras, com sabor e odor originais da amêndoa de cacau. Também conhecido como massa de cacau.

LIQUOR OF COCOA

It is a chocolate base. These are the selected cocoa beans, roasted, peeled and ground to a mass, with particles up to 22 microns, with the original flavor and odor of cocoa beans. Also known as cocoa mass.

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